Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Liberation: "Ο Έλληνας ακόμα και χτυπημένος μέχρι θανάτου, πάντα σηκώνεται!"

"Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας, αυτή είναι και το μέλλον μας" τονίζει η γαλλική εφημερίδα σε άρθρο-ύμνο για την Ελλάδα!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
"Ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται στον πόλεμο κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού", ο οποίος "καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, και απειλεί την καθημερινή επιβίωση εκατομμυρίων πολιτών"

"Αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, ο Έλληνας πάντα σηκώνεται..."

"Ο Έλληνας χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια"

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο της «Liberation»:

Ξεφτιλίστηκε η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση-φιάσκο…

 Ξεφτιλίστηκε η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση φιάσκο...Πανικός προκλήθηκε χθες στα social media όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησε η παρακάτω ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς με την οποία το κόμμα του Φώτη Κουβέλη αναιρούσε τον ίδιο του τον εαυτό:

Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η …καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα «Aριστερά» (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Η Δημοκρατική Αριστερά επιτέθηκε σε γερμανικό κόμμα της Αριστεράς επειδή δεν ψήφισε το PSI, κάτι που δεν έκανε ούτε η ίδια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια ασύλληπτης γελοιότητας στάση η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στα μάτια όλων μας.

Λίγο αργότερα μάλιστα η ανακοίνωση «κατέβηκε» από το site του κόμματος, κίνηση πρωτοφανής η οποία και δεν αιτιολογήθηκε με επίσημο τρόπο.

Το «και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα» ταιριάζει περισσότερο από ποτέ…

Γιουχάισαν τον Γιώργο Νταλάρα την ώρα που τραγουδούσε!

 Γιουχάισαν τον Γιώργο Νταλάρα την ώρα που τραγουδούσε!
Οι συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά δεν πήγαν, όπως υπολόγιζε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η αρχή έγινε χθες στη Νίκαια στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα.

Οργισμένος ο κόσμος επιτέθηκε λεκτικά κατά του γνωστού τραγουδιστή για τις απόψεις του περί του Μνημονίου, αλλά και τον πολυτελή βίο που διάγει.

Ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής, οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία…

troktiko.eu

Μεσογαίας Νικόλαος: "Οδηγούμαστε σε εθνική καταστροφή"

Συνέντευξη στον Δημήτρη Ριζούλη

NikolaosΕΝΑΣ από τους πιο δυναμικούς μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (που δίδασκε σε Harvard και MIT, ήταν συνεργάτης της NASA και τα παράτησε όλα για να γίνει μοναχός ) ανοίγει τα χαρτιά του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και υποστηρίζει ότι οδηγούμαστε σε ιστορική εθνική καταστροφή.

Βλέπει πιθανό το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης, τονίζει ότι «η Εκκλησία οφείλει να αδειάζει τα ταμεία και τις αποθήκες της, ενώ για την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ δηλώνει ότι πήγαν να χτυπήσουν την Εκκλησία και μαχαίρωσαν τη Δικαιοσύνη.
thumb

"Το ποντίκι"


Σχόλιο Ιστολογίου Ικάριος1912

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, ένα πράγμα θα πρέπει να θυμόμαστε, αν θεωρούμε ότι έχουμε μάθει -επιτέλους- κάτι από τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα στη χώρα μας, ειδικά των τελευταίων τριών ετών:

Μετά την απομάκρυνση από το παραβάν, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

"Ταφόπλακα στο Αποτεφρωτήριο" από τους πολίτες στο Μαρκόπουλου.

Με ψηφοφορία 19 κατά και μόλις 7 υπέρ, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, έβαλαν ταφόπλακα στο Αποτεφρωτήριο που σχεδίαζε να δημιουργήσει με θολές διαδικασίες, απρεπείς κινήσεις και ανακριβή επιχειρήματα ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Τον πιο σημαντικό ρόλο, μετά την πρώτη εγκύκλιο του Σεβ. Μητρ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, έπαιξαν οι ευπρεπείς, έγκαιρες και έγκυρες δημόσιες κινητοποιήσεις, απλών πιστών, επιστημόνων και πολιτών στο Μαρκόπουλο.

Δικαίωση και για εμάς που λάβαμε μέρος δημόσια με τις τοποθετήσεις μας για το εν λόγω θέμα, η οποία αποτελεί και παλαιότερη ανάρτηση στο Blog μας (http://ikarios1912.blogspot.com/2012/01/blog-post_21.html#more).

Ικάριος Ζήδρος