Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

...και ο (τελευταίος) Πάπας του Βατικανού είναι ο νυν Φραγκίσκος και πρώην Καρδινάλιος Μπουένος Άιρες, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο.

Είναι βέβαιο ότι ο νέος Πάπας, θα προωθήσει ακόμα περισσότερο τις επιταγές της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης, χρησιμοποιώντας την φαινομενικά συμπαθητική φυσιογνωμία του, εν αντιθέσει με τον προκαθήμενο του και τα τρέχοντα τεράστια προβλήματα σκανδάλων που κατακλύζουν την Παπική εκκλησία παγκοσμίως. Ταπεινόσχημος, απλός στους τρόπους και πιο προσιτός από τον Βενέδικτο φανερώνεται ο νέος Πάπας στην αρχή της αποστολής του...για τους παραπάνω λόγους και μόνο.

Επίσης, λόγω του ότι είναι υψηλός αξιωματούχος των Ιησουιτών, θεωρείται πλέον και ως ο "Μαύρος Πάπας", (διότι αυτό είναι το "παρατσούκλι" του αρχηγού των Ιησουιτών λόγω των μαύρων ενδυμάτων που φοράει)...
Βλέπε ...

Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση του νέου Πάπα. (Εκτός της κούρσας του Βατικανού ο Ευάγγελος Βενιζέλος…)


000 300x200 Εκτός της κούρσας για το Βατικανό ο Ευάγγελος Βενιζέλος...
Δεν ευσταθούν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να εγκαταλείπει τη θέση του για να διεκδικήσει τον παπικό θρόνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν δηκτικά τις φήμες αυτές, τονίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος δεν νιώθει την ανάγκη να επιβεβαιώσει με κάποιο τρόπο την ιδιοκτησιακή σχέση που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια με το αλάθητο.

Στενοί του συνεργάτες μάλιστα εμφανίστηκαν βέβαιοι

Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν με ηρεμία πιθανή διάλυση του ευρώ.


Του Γιώργου Δελαστίκ

Μόνο στην Ελλάδα, όπως φαίνεται, η βιαιότητα της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που συγκλονίζει την Ευρωζώνη και ολόκληρη την ΕΕ δεν έχει οδηγήσει ακόμη σε μια σοβαρή συζήτηση για τις αιτίες αυτής της σοβαρότατης, ίσως υπαρξιακής κρίσης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και ως εκ τούτου σε μια προσπάθεια πρόβλεψης του μέλλοντος της Ευρώπης.

Είναι φαιδρό να συζητούν οι Γερμανοί ...

Βενιζέλος: Ολοι με μηνιάτικο μόνο 430 ευρώ


Μια θλιβερή πρόταση ρίχνει στο τραπέζι ο Β. Βενιζέλος για την αντιμετώπιση, υποτίθεται, της ανεργίας, προτείνοντας μισθό σε όλους της τάξης των 430 ευρώ. «Να δώσουμε δουλειά στις 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο» είπε χθες υποκριτικά ο Β. Βενιζέλος, που, όπως θυμόμαστε, επέβαλε το χαράτσι της ΔΕΗ το φθινόπωρο του 2011.

Ο ίδιος έγινε υπουργός Οικονομικών στις 17 Ιουνίου του 2011, με ανεργία στα επίπεδα του 16%, και την παρέδωσε, όταν έφυγε στις 6 Μαΐου του 2012, στο 23,1%. Στο διάστημα που άσκησε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών προστέθηκαν 353.687 νέοι άνεργοι στη σιωπηλή στρατιά των ανθρώπων χωρίς μέλλον.

Η πρόταση Βενιζέλου