Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη σε αμερικανική εφημερίδα εγκλείστου του Κορυδαλλού προκαλεί πολιτικό σεισμό!Από την Rita Hayworth

Τρόμο- στην κυριολεξία-προκαλούν τις τελευταίες ώρες οι πληροροφορίες που διαρρέουν από δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, σύμφωνα με τις οποίες έγκλειστος του Κορυδαλλού έδωσε-μέσω των δικηγόρων του-συνέντευξη σε αμερικανικό ΜΜΕ η οποία θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έγκλειστος συνόδευσε την συνέντευξή του με αριθμούς λογαριασμών και πολλά άλλα ντοκουμέντα μέσα από τα οποία προκύπτει δωροδοκία πολιτικών προσώπων αλλά και εμπλοκή πολιτικών σε υποθέσεις εκβιασμών καθώς και κραυγαλέα διαπλοκή με συγκεκριμένα συμφέροντα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" Ο Πάνος Γερμανός επένδυε χρήματα των Άκη-Σμπώκου! Πόσοι άλλοι έγιναν "μεγαλοεπιχειρηματίες" με λεφτά από μίζες πολιτικών;Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σε κύριο άρθρο της σήμερα, αποκαλύπτει μια ένοχη διαδρομή χρημάτων στα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστές τους επιχειρηματίας Θωμά Λιακουνάκο και τον Πάνο Γερμανό ιδιοκτήτη των Public, του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται να έχουν βρει την ένοχη αυτή διαδρομή χρημάτων που καταλήστεψε μέσα από κολοσσιαίες μίζες το ελληνικό κράτος και μετέτρεψε τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας σε πηγή παράνομου πλουτισμού.

Ο γιατρός των φτωχών: Ντύνεται άστεγος για να βοηθάει όσους είναι στο δρόμοΔιαβάστε την ιστορία του γιατρού που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθάει αστέγους εδώ και 22 χρόνια

Πώς μια ιδιωτική πρωτοβουλία γίνεται παράδειγμα για Εθνικό Σχέδιο δράσης; Ή αλλιώς, όταν η προσωπική τρέλα ενός ανθρώπου για το επάγγελμα του, υπερβαίνει κάθε σκοπιμότητα.
Από την δεκαετία του '90, ο Δρ Jim Withers δημιούργησε στο Pittsburgh της Pennsylvania τον πρώτο πυρήνα ιατρών παροχής υπηρεσιών στους άστεγους. Πρόκειται για τη λεγόμενη, "Ιατρική του Δρόμου" για την περίθαλψη των αστέγων και εξαρτημένων ατόμων.