Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!

altΟ υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν: “Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. Yitzhak Kaduri”! Στα Εβραϊκά τα αρχικά των παραπάνω λέξεων, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει ΙΗΣΟΥΣ!

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή;

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή;Στο προσκήνιο η υπόθεση παρακολούθησης του πρώην Πρωθυπουργού

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Α. Κανδύλη και θ. Σωτήρη στην εφημερίδα Realnews, «με το ΑΦΜ της εν λόγω εταιρείας είχαν αγοραστεί τέσσερα κινητά. Τα τρία από αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στις πρώτες υποκλοπές, την περίοδο 2004-2005. Ωστόσο, όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Επικράτειας της τότε κυβέρνησης, απενεργοποιήθηκαν.

Περίπου δύο μήνες μετά, το τέταρτο που είχε μείνει ανενεργό, ενεργοποιήθηκε, προκειμένου να αρχίσουν και πάλι οι παρακολουθήσεις στα τηλέφωνα του Κώστα Καραμανλή, αλλά και άλλων προσώπων

Το «Παιχνίδι των Εθνών» στη Μέση Ανατολή

saudi-king_obama01-01november2013Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

Η ρευστότητα στη Μέση Ανατολή τρέχει με τέτοια ταχύτητα που είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθεί κανείς επισταμένα τις εξελίξεις.

Και όμως πρέπει, διότι μεταπολεμικά είναι οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, η οποία για στρατηγικούς σχεδιασμούς συμπεριελάμβανε πάντοτε την Μεσόγειο (σίγουρα την Ανατολική της λεκάνη) που διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην «πορεία» του Κυπριακού και των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με ορατά τα αρνητικά αποτελέσματα, και οι οποίες φαίνεται  και πάλι να αλλάζουν άρδην και ταυτόχρονα να περιπλέκονται.

Πάγκαλος: Για εισαγγελέα ή για …ζουρλομανδύα

Pagkalos01-01october2013Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ

Κάπου λίγο μετά το φιάσκο των Υμίων, όταν ακόμη εργαζόμουν ως υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ στον παλιό «Ελεύθερο Τύπο», άρχισα να παραλαμβάνω στο γραφείο μου, σφραγισμένους κίτρινους φακέλους αλληλογραφίας, χωρίς διακριτικά.

Υποθέτω ότι αποστολέας ήταν ένας ανώνυμος πατριώτης, υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών, που ανησυχούσε σοβαρά για την πορεία των εθνικών θεμάτων. Γιατί το περιεχόμενο των φακέλων αυτών, ήταν φωτοτυπίες από διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα της διπλωματικής υπηρεσίας που αποδείκνυαν ότι ο τότε υπουργός εξωτερικών, Θόδωρος Πάγκαλος, άλλα έλεγε στον ελληνικό λαό και άλλα διαπραγματευόταν παρασκηνιακά στο εξωτερικό.