Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Keep Walking...Antonis
ΠΑΜΕ νὰ μάθουμε τί ἔγινε τὸ 1821 - Ἡ ἀπάντηση στοὺς διαστρεβλωτὲς τῆς Ἑλληνικῆς μας Ἱστορίας


Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας, Πολιτικὸς Ἐπιστήμων 

ΠΑΜΕ σὰν ἄλλοτε! Τὸ ΚΚΕ, ἀντὶ νὰ ζητήσει συγγνώμην γιὰ τὴν ἄθλια θέση ποὺ κράτησε ἀπὸ τὸ 1924 ἕως τὸ 1949 ὑπὲρ τῆς ἀποσχίσεως τῆς Μακεδονίας καὶ τῆς Θράκης ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα, ἔβαλε τοὺς συνδικαλιστὲς τοῦ ΠΑΜΕ νὰ ξαναγράψουν τὴν ἱστορία τοῦ 1821 μὲ μαρξισμὸ καὶ θράσος. 
Σὲ μία ἐποχὴ ποὺ ἡ οἰκονομικὴ κρίση καθιστὰ ἀπαραίτητη τὴν ἐθνικὴ ὁμοψυχία, οἱ νοσταλγοὶ τοῦ Στάλιν ἑνώνουν τὶς δυνάμεις τους μὲ τοὺς ἐθνοαποδομητὲς ἄλλων ἰδεολογιῶν καὶ συμπλέουν μὲ τοὺς διεθνεῖς κερδοσκόπους-χρηματιστές, οἱ ὁποῖοι θέλουν νὰ ξαναγράψουν τὴν ἱστορία τῶν Βαλκανίων εἰς βάρος τῶν ἐθνικῶν μας δικαίων. 

Ἡ προκήρυξη τῶν ἐκπαιδευτικῶν τοῦ ΠΑΜΕ πρὸς τοὺς μαθητὲς βρίθει ἱστορικῶν λαθῶν καὶ φανατισμοῦ. Γιὰ τὸν μὲν φανατισμὸ ...

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ" NASΑ: "Το μόνο που μπορούμε είναι να προσευχηθούμε αν κατευθυνθεί μετεωρίτης προς τη Γη"!


«Εάν ένας μεγάλος και άγνωστος μέχρι στιγμής μετεωρίτης βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, τότε η προσευχή είναι το μόνο που μπορεί να κάνουν οι ΗΠΑ και ο οποιοσδήποτε άλλος». Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος (NASA) Charles Bolden μιλώντας στην επιστημονική επιτροπή ακροάσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου  

Στην ίδια ακροαματική διαδικασία ο πρόεδρος της επιτροπής επιστημών του Κογκρέσου γερουσιαστής Lamar Smith δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ  τυχεροί ότι τα γεγονότα του περασμένου μηνός εξελίχθηκαν σε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση και όχι σε μια καταστροφή», αναφερόμενος στα γεγονότα με την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία. Παράλληλα ο Αμερικανός γερουσιαστής ...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Όλη η εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση του κράτους


Χρυσόστομος: Η εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση του κράτουςΣυνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο είχε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. 

Ο προκαθήμενος της κυπριακής εκκλησίας παρουσίασε στον πρόεδρο πρόταση της Εκκλησία για να στηρίξει την οικονομία της χώρας. 

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι εισηγήθηκε τρόπους εξόδου από την κρίση.

Συγκεκριμένα εισηγήθηκε να ....

Ο ελληνικός καφές και η...Ικαρία, κλειδί για τη μακροζωία, σύμφωνα με νέα ιατρική δημοσιευμένη έρευνα


Η έρευνα εστιάσθηκε στους ηλικιωμένους της Ικαρίας, που φημίζονται διεθνώς για το μεγάλο προσδόκιμο ζωής τους

Η μακροζωία έχει διάφορα μυστικά και ένα από αυτά φαίνεται πως κρύβεται στον ελληνικό καφέ!

Μια νέα έρευνα Ελλήνων επιστημόνων, που εστιάστηκε ιδιαίτερα στα καρδιοαγγειακά μυστικά της μακροζωίας των κατοίκων της Ικαρίας, οι οποίοι φημίζονται διεθνώς για το μεγάλο προσδόκιμο ζωής τους (από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα φλιτζάνι βραστού ελληνικού καφέ κάθε πρωί παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλή υγεία των ηλικιωμένων του νησιού.

Οι ερευνητές από την πρώτη καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο και με τη συμμετοχή του καθηγητή Χριστόδουλου Στεφανάδη, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό "Vascular Medicine".

Μόνο το 0,1% των Ευρωπαίων ζουν πάνω από τα 90, όμως στην Ικαρία ...

Ορίστε το σχέδιο της Κύπρου για την επόμενη ημέρα μετά το όχι στο κούρεμα


Το ζητούμενο είναι η πώληση της Λαϊκής Τράπεζας στη Ρωσία
-Θα συνδράμουν τα ταμεία πρόνοιας, με ανταλλάγματα από τα κέρδη του Φυσικού Αερίου
-Δημιουργία δύο καλώ και δύο κακών τραπεζών
-Μικρό οριακό κούρεμα, εάν χρειαστεί σε ξένους επενδυτές, με ανταλλάγματα

Ήδη το σχέδιο δράσης της κυπριακής κυβέρνησης, βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.com.cy, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις κρίσιμες συναντήσεις του Υπουργού Οικονομικών στη Μόσχα, με Ρώσους αξιωματούχους. 

Καθόλου τυχαία δεν θεωρείται ...