Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο “μαύρος” προϋπολογισμός των ΗΠΑ

US-SECURITY-NSAΗ εφημερίδα WASHINGTON POST αποκαλύπτει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της λεπτομέρειες του προϋπολογισμού για τις υπηρεσίες πληροφόρησης και κατασκοπείας των ΗΠΑ, με τίτλο “Black budget revealed” και υπότιτλο “Top-secret summary details US spy network’s successes, failures and objectives.”

Η εφημερίδα απέκτησε εμπιστευτική αναφορά για τον προϋπολογισμό ύψους 52,6 δις δολαρίων που η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από το Κογκρέσο για το έτος 2013 από τον πρώην πράκτορα Edward Snowden. Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και κατασκοπείας, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001 και έπειτα, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο και γραφειοκρατικό δίκτυο υπηρεσιών, το οποίο δεν έχει γίνει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης.

Εκτός βουλής η ΔΗΜΑΡ σε νέα δημοσκόπηση!

Άντε, ένας-ένας έξω να γίνεται κάθαρση...

Στήθος με στήθος η μάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ισοδυναμία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση η οποία εμφανίζει τη Δημοκρατική Αριστερά εκτός Βουλής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής», η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστεί μόλις στο 0,1% υπέρ της ΝΔ.

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ γιορτάζει τη νίκη των Τούρκων στη Μ. Ασία!

Εκτεθειμένος και προκλητικός ο Ερχάν Ιμάμογλου

Στις 30 Αυγούστου γιορτάζεται στην Τουρκία η τελική νίκη των στρατευμάτων του Κεμάλ επί των ελληνικών δυνάμεων της Μ. Ασίας λίγο πριν τη θλιβερή 9η Σεπτέμβρη με την επίθεση και καταστροφή της Σμύρνης και τον επακόλουθο σφαγιασμό των ελληνικών πληθυσμών της περιοχής.

Κι όμως υπάρχει άνθρωπος που ήθελε να εκλεγεί στο Κοινοβούλιο ο οποίος γιορτάζει τη συγκεκριμένη μέρα και μάλιστα

Σε δύσκολη θέση ο Ομπάμα – Στον “αέρα” τα σχέδια επίθεσης μέχρι την απόφαση του Κογκρέσου

Obama01-01september2013Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απέστειλε το βράδυ του Σάββατο αίτημα στο Κογκρέσο με το οποίο ζητά την έγκριση του σώματος για να ξεκινήσει στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας. Ο κ. Ομπάμα είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική ισχύ των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του καθεστώτος του Ασαντ. Στο Κογκρέσο η κατάσταση περιγράφεται ως αρνητική για τον Πρόεδρο, αν και οι ηγέτες των Δημοκρατικών ξεκίνησαν ο ένας μετά τον άλλο την προσπάθεια υπέρ του Προέδρου.