Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Οι ευσεβείς (ή μάλλον... ασεβείς) πόθοι και η πρεμούρα του Κίσσιντζερ (και άλλων) για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό τον Ομπάμα.


(Η άποψη μας είναι ότι όταν οι πολιτικοί (ειδικά αυτοί οι "μεγάλοι και τρανοί") κάνουν σχέδια... ο Θεός γελάει, αλλά πάντα θα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και σε εγρήγορση για τα σχέδια τους αυτά.)

Μετά τις πρόσφατες ευθαρσείς δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν περί εγκαθίρυσης μία Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αλλιώς μίας Νέας Εποχής, μία Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κ.α.), στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε τον Χένρι Κίσινγκερ να μιλάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και το ρόλο που θα έχει ο Μπαράκ Ομπάμα στη δημιουργία τους!

Τα βίντεο μιλούν ξεκάθαρα για την κρίση που είναι ευκαιρία αλλά και για μια παγκοσμιοποιημένη "προσέγγιση" των πραγμάτων. Οπότε μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε γιατί "κατασκευάστηκε" η κρίση αυτή.

O Παγκοσμιοποιητής Χένρι Κίσινγκερ δήλωσε ότι το κύριο καθήκον του Μπαράκ Ομπάμα θα είναι να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη, γεγονός που υποδηλώνει ότι το χάος που ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο είναι μια ευκαιρία και όχι μια κρίση. Δείτε παρακάτω αυτούσια τα δύο βίντεο: