Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Ο θείος των βομβιστών της Βοστώνης παντρεμένος με την κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της CIA με ειδικότητα στον Ισλαμισμό...


Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο θείος Ruslan, γνωστός και ως Ruslan Tsarni, ήταν παντρεμένος με την κόρη του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της CIA Graham Fuller (ο οποίος θεωρείται από τους πλέον ειδικούς στον Ισλαμικό εξτρεμισμό).

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη καθώς ο Tsarni είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για να πεισθεί ο αμερικανικός λαός ότι ο Tamerlan Tsarnaev, ο προβαλλόμενος, και τώρα νεκρός, βομβιστής της Βοστώνης, είχε δεχθεί "πλύση εγκεφάλου" από ένα μυστηριώδη άτομο αλβανικής καταγωγής με το όνομα Μίσα.

"Αυτό το άτομο απλά ...
του πήρε τα μυαλά. Αυτός του έκανε εντελώς πλύση εγκεφάλου", ο Θείος Ruslan επέμεινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Μερικοί πιστεύουν ότι ο μυστηριώδης, και εξαφανισμένος προς το παρόν,  Misha ήταν ο χειριστής του Tsarnaev, από το FBI. Κάτι που είναι περισσότερο κι από πιθανό, καθώς ο Ταμερλάνος είχε ριζοσπαστικοποιηθεί από τη CIA. Περισσότερα εδώ...