Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης - Εντάλματα και για άλλους 34

Η κυβέρνηση διέβη τον Ρουβίκωνα και προχώρησε στην σύλληψη του ηγέτη των εθνικιστών και γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις και άλλων τεσσάρων βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά την 21η Απριλίου 1967.


Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός του κόμματος που κατηγορούν ως "εγκληματική οργάνωση". Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα.

Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι μόνο οι βουλευτές Χ.Παππάς και ο Μ.Αρβανίτης από την κοινοβουλευτική ομάδα, διαφεύγουν την σύλληψη.

Μεταξύ των εθνικιστών πολιτικών που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου λειτουργεί αυτεπάγγελτα παρά τη βουλευτική ασυλία.  
Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα.

Το κουδούνι στο σπίτι του αρχηγού των ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κτύοησε τα ξημερώματα.: Δεν ήταν ο γαλατάς. Ήταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που τον ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Σκηνές 21ης Απριλίου 1967 ... από την ανάποδη. Αυτή την φορά οι εθνικιστές συλλαμβάνονται...

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως "εγκληματική οργάνωση".