Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Βόμβες Ρουπακιώτη: ΗΠΑ, Εβραίοι και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις διώξεις της Χρυσής Αυγής

Βόμβες Ρουπακιώτη: ΗΠΑ, Εβραίοι και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις διώξεις της Χρυσής ΑυγήςΑπίστευτες καταγγελίες εκστόμισε ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ. 

Υποστήριξε πως οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς, μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης.


Υπενθυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Ρουπακιώτης είπε επί της ουσίας πως όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε ενόψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;» συνέχισε ο κ. Ρουπακιώτης.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας πως «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε».

«Είναι το νομοσχέδιο που «τρέχει» τώρα να καταθέσει η κυβέρνηση προφανώς και αυτό με εντολή απ' έξω» .

Ο κ. Ρουπακιώτης όμως είπε ότι «το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή.»  

«Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω».

Επίκαιρα