Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα της νέας Δημοτικής Αρχής Ικαρίας

ikarian-communist-flagΟ συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα που θα προταθούν στο δημοτικό συμβούλιο μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον κ. Σταμούλο.

Δωρεάν χρήση του μετρό στο νησί για όλους τους δημότες. Τα μέσα μεταφοράς ανήκουν στο λαό και έχουν πληρωθεί από αυτόν μέσω των δημοτικών φόρων, άρα ο λαός έχει κάθε δικαίωμα δωρεάν χρήσης τους. Βέβαια, αντίστοιχα θα γίνει παύση πληρωμών στους μηχανοδηγούς, ενώ η συντήρηση των συρμών και των γραμμών θα γίνεται επίσης από το λαό, με επιστράτευση από τον δήμο όποτε υπάρχει ανάγκη.

Δήμευση των Ικαριακών μέσων ενημέρωσης (ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιντερνετικά πόρταλς, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί μέσω youtube). Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από τον ίδιο το δήμο, και για αυτό το λόγο θα δημιουργηθεί νέο σχήμα με ονομασία «Νέα Ικαριακή Ραδιοφωνία Internet Τηλεόραση» ή ΝΙΡΙΤ. Στόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να χτυπηθούν τα συμφέροντα μεγάλων Ικαριακών ομίλων στα media που δεν παρουσιάζουν αποκλειστικά τις θέσεις του ΚΚΕ.

Σταδιακή μετατροπή των εκκλησιών της Ικαρίας σε ΚΕΠ ώστε να ενσωματωθούν σε μία οι δυο αυτές υπηρεσίες και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες που αναμένουν τη Δευτέρα Παρουσία του Κουμμουνισμού.

Αλλαγή της σημαίας της Ικαρίας, ώστε να μην έχει πλέον σταυρό σε μπλε φόντο, αλλά να προστεθεί και το κόκκινο σφυροδρέπανο.

Επίσης, για να στηριχτεί παραπάνω ο τουρισμός του νησιού, θα προταθούν τα παρακάτω:

Απαγόρευση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες. Όποιος τα εκτρέφει ώστε να ρουφούν το αίμα του λαού, θα αντιμετωπίζει υψηλά πρόστιμα και ποινή φυλάκισης.

Αύξηση του προσδόκιμου ηλικίας των Ικαριωτών κατά 5 έτη, ώστε να στηριχτεί επιπλέον η Ικαρία σαν μπλε ζώνη, η οποία όμως εξαιτίας της νέας δημοτικής αρχής θα ονομάζεται πλέον “Κόκκινη Ζώνη”. Όποιος πεθαίνει σε ηλικία μικρότερη από τα 95 έτη, θα αντιμετωπίζει υψηλό πρόστιμο και δήμευση της περιουσίας του.

http://tokariotikopaximadi.gr/