Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Σχέδια διαμελισμού μας από τους Γερμανούς!

Η «δημοκρατία» έγραψε χθες για το επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας που φέρεται ότι παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη και το οποίο αποκάλυψε το περιοδικό «Επίκαιρα». Σύμφωνα με το περιοδικό, υπάρχουν πιέσεις της Γερμανίας «προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων τουρκόφρονων μουσουλμάνων και των οικογενειών τους στη δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

Πρόκειται για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες».

Ουσιαστικά,...αν το ρεπορτάζ είναι ακριβές, οι Γερμανοί προωθούν τον διαμελισμό της πατρίδας μας ξεκινώντας από απόσχιση της Θράκης. Τα βασικά «εργαλεία» τους γι' αυτή τη φριχτή μεθόδευση είναι οι δεκάδες χιλιάδες απελαθέντες τουρκόφρονες μουσουλμάνοι και η θεσμοθέτηση της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.

Τούτη η... σύλληψη δεν πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι Γερμανοί, την περίοδο της Κατοχής, είχαν κόψει την Ελλάδα σε κομμάτια. Η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη είχαν... ανατεθεί στη Βουλγαρία, η οποία συνεργάστηκε με τον Αξονα.

Οι Γερμανοί ουδέποτε υπήρξαν σύμμαχοι της χώρας μας - για καθαρά γεωπολιτικούς αλλά και ευρύτερους πολιτισμικούς λόγους. Φυσικά δεν πρόκειται να μας «αγαπήσουν» τώρα, που βρισκόμαστε σε κατάσταση αδυναμίας.

Οι σχεδιασμοί τους και η οικονομική κυριαρχία τους, που απλώνεται σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο, δεν είναι τίποτε άλλο παρά απειλές. Ο εξευμενισμός του αδηφάγου τευτονικού θηρίου, που ετοιμάζεται να καταπιεί το σύνολο των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, είναι μια επιλογή απολύτως εσφαλμένη.

Χρειάζονται επειγόντως αναδιάταξη των εθνικών δυνάμεων, ενότητα στο εσωτερικό της χώρας και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων για σύναψη συμμαχιών στρατηγικού χαρακτήρα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα βιώσουμε καταστάσεις μακράν χειρότερες του σημερινού αδιεξόδου. Απολέσαμε οικονομική ανεξαρτησία, χάνουμε ανθρώπους (μετανάστευση, αυτοκτονίες) και κάποιοι θέλουν να μας... ξαλαφρώσουν από εδάφη!