Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Η Όλγα "έφαγε" τον τζάμπα γόη...

Η Όλγα
Αφορμή η διαχείριση των γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού και τα έξοδα για μια ξανθιά πρώην μοντέλο

Δεκτή έκανε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη την παραίτηση του Νίκου Καραχάλιου και στη θέση του τοποθετείται νέος γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ο Πάνος Λειβαδάς.

Η υπουργός έκανε δεκτή την Πέμπτη την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ν. Καραχάλιου, καθώς η ρήξη των δύο πλευρών έλαβε αγεφύρωτες διαστάσεις. Ο Νίκος Καραχάλιος είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Όλγας Κεφαλογιάννη τόσο για την διαχείριση των γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού, όσο και γιατί πλήρωσε πρόσφατα τα έξοδα για μια ξανθιά πρώην μοντέλο που ήρθε από τις ΗΠΑ, όπως γράφει το iefimerida.gr.

Ο κ. Λειβαδάς ...
γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1983 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο Hofstra, στις ΗΠΑ.

Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε γενικός γραμματέας Ενημέρωσης στο υπουργείο Επικρατείας και αργότερα Εσωτερικών. Εργάστηκε για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την αναδιοργάνωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Επίκαιρα