Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη Δάσκαλος στο JFK (Θα μπορούσε να είναι αληθινό στις ΗΠΑ)

Ένας Δάσκαλος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση ενώ είχε στην κατοχή του έναν διαβήτη, έναν χάρακα, ένα μοιρογνωμόνιο και ένα κομπιουτεράκι. Στη συνέντευξη τύπου, αργότερα το μεσημέρι, ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος άντρας είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Άλ-Γεβρα και επιβεβαίωσε πως αντιμετωπίζει κατηγορίες από το FBI για κατοχή όπλων μαθηματικής εκπαίδευσης.

"Τα μέλη της Άλ-Γεβρα αποτελούν πρόβλημα για εμάς" δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας. "Αναζητούν ...λύσεις χρησιμοποιώντας μέσα και άκρα, ενώ μερικές φορές εφάπτονται για να βρουν απόλυτες αξίες. Χρησιμοποιούν μυστικά και κωδικοποιημένα ονόματα όπως Χ και Υ, αναφέρονται στους εαυτούς τους ως "άγνωστοι", αλλά εμείς έχουμε στοιχεία ότι ανήκουν σε έναν κοινό παρανομαστή του μεσαίου άξονα με συντεταγμένες που απλώνονται σε όλες τις χώρες. 'Όπως έλεγε και ο Έλληνας φιλόσοφος Ισοσκελής "υπάρχουν τρεις πλευρές σε ένα τρίγωνο". 

Ο Γενικός Εισαγγελέας συνέχισε λέγοντας "το να διδάσκουμε στα παιδιά μας τις διαδικασίες της μαθηματικής σκέψης και με αυτό τον τρόπο να τα εξοπλίζουμε ώστε να λύνουν προβλήματα, είναι πολύ ριψοκίνδυνο και εκθέτει την Κυβέρνηση μας σε αστάθμητες μεταβλητές".